Wilhelmus Muziekkorpsen komt in juni 2021 met groot jubileumfeest met taptoe

SLIEDRECHT – Wilhelmus Muziekkorpsen bestaat volgend jaar 90 jaar en dat wordt zaterdag 5 juni 2021 gevierd samen met verschillende muziekkorpsen en een taptoe. Dat maakt de vereniging vrijdag 31 juli 2020 bekend. In de aanloop daartoe is Wilhelmus hard aan het werk om hier een onvergetelijk evenement van te maken voor Sliedrecht.

Wilhelmus Muziekkorpsen hier bij de rotonde Stationsweg / Rembrandtlaan. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

In de eerste plaats zal het huidige showkorps voor één seizoen aangevuld worden met enthousiaste  oudleden die er weer een heel seizoen keihard tegenaan gaan. Het showkorps brengt een show  rond Billy Joel: The Piano Man! Daarvoor is de volgende promotievideo gemaakt.

Tekst gaat verder onder video.


“Inmiddels heeft een aantal oud-leden zich aangemeld voor het showkorps. Wilhelmus heeft niet van iedereen een e-mail adres. Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail ons: [email protected] “, zegt voorzitter Nicole Boer van Wilhelmus Muziekkorpsen.

Jubileumkorps
Ook wordt voor één seizoen een speciaal Jubileumkorps opgericht. Boer: “Dat korps zal uit louter oud-leden bestaan, die het leuk vinden nog één keer met elkaar op te treden tijdens de jubileumdag in juni 2021. Zij gaan één keer in de maand (vanaf oktober) repeteren met elkaar en zullen een programma brengen van oude bekende nummers van Wilhelmus.” Boer hoopt dat half augustus daarover meer bekend is. 

3 gedachten over “Wilhelmus Muziekkorpsen komt in juni 2021 met groot jubileumfeest met taptoe”

  1. Pieter Kraaijeveld
    7323 EK Apeldoorn – Sluisoordlaan 155
    [email protected]

    Gefeliciteerd!! Vijf en zeventig jaar geleden was ik lid van de ”Pijpers” totdat ik mijn militaire dienstplicht moest vervullen. Ik ben die tijd niet vergeten en en ik zou graag de jubileumviering willen meebeleven, maar ik kan dat niet beloven. Mijn gedachten zijn op die dag bij jullie en ik wens jullie een feestelijke tijd van voorbereiding en viering

  2. Opgericht vanuit de Christelijke Jonge Mannen Vereniging en uitgegroeid tot een showkorps van formaat. Gefeliciteerd met dit heugelijke feit.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld