Wijkverpleging De Lange Wei breidt uit naar heel het dorp

HARDINXVELD-GIESSENDAM / SLIEDRECHT – Zorgaanbieder De Lange Wei zegt vrijdag 9 februari 2024 verheugd te zijn om aan te kondigen dat ze recentelijk wijkverpleging aanbieden in heel Sliedrecht. Tot voor kort was de wijkverpleging van De Lange Wei al te vinden in Hof van Sliedrecht aan de Lijsterweg, maar vanaf heden zijn ze ook elders in Sliedrecht werkzaam.

Door nauw samen te werken met de patiënt, hun mantelzorgers en specialisten, biedt De Lange Wei deskundige en persoonlijke zorg bij mensen thuis, in een vertrouwde omgeving. (Foto De Lange Wei)

Wie op zoek is naar hulp of zorg op het gebied van alarmering, persoonlijke verzorging of specialistische / verpleegkundige zorg, omdat je ziek bent, na een ziekenhuisopname of zodat je zelfstandig thuis kunt blijven wonen, staat het kleinschalige professionele wijkteam van De Lange Wei klaar. Wie meer wil weten, mag bellen met het wijkteam Sliedrecht, tel. 06-12270312.

2 gedachten over “Wijkverpleging De Lange Wei breidt uit naar heel het dorp”

  1. Ik heb thuishulp van De Lange Wei. Sta op de wachtlijst voor huishoudelijke ondersteuning zodat ik de andere organisatie op kan zeggen en krijg thuis alarmering van hun. Ik kan je vertellen het zijn allemaal toppers! Met verstand van zakken. Echt geen andere organisatie meer.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld