Wie was getuige van aanrijding van vrachtwagen tegen auto?

SLIEDRECHT – Op Baanhoek (nabij de spoorbrug) heeft een chauffeur met een vrachtwagen van Simon Loos achteruit tegen een geparkeerde personenauto gereden. Dat gebeurde zaterdag 28 juni 2021 rond 11.30 uur. De eigenaar van de personenauto zoekt getuigen en wil dat het graag wordt opgelost. 

De bestuurder van de vrachtwagen is daarbij achteruit tegen de auto gereden die bij zijn huis was geparkeerd. De vrachtwagenchauffeur is weggereden zonder zich te melden. (Foto via Natalie Huijgen)

Het gaat om de auto van de vader van Natalie Huijgen. “Er was een getuige (jonge) man die het heeft zien gebeuren. Graag zou ik met hem in contact komen, omdat de verzekering van Simon Loos schuld ontkent.” Haar vader was zijn tuin aan het vegen, toen hij een knal hoorde en de dijk opliep. Natalie Huijgen: “Hij zag een vrachtwagen van Simon Loos wegrijden. Hij zag dat zijn auto schade had. Er kwam een (jonge) man naar hem toe en die vroeg of het zijn auto was. Deze getuige had gezien dat de vrachtwagen achteruit aan het keren was bij de spoorbrug. Hij reed achteruit tegen de auto van mijn vader en is daarna weggereden. Mijn vader is door de schrik vergeten om het telefoonnummer van deze getuige te vragen.”

Tegenpartij
Huijgen heeft contact opgenomen met Simon Loos. Ze hebben uitgezocht of er een chauffeur om die tijd in de buurt was geweest. “Het klopte inderdaad dat er een chauffeur was gekeerd bij de spoorbrug die dag rond 11.30 uur. Ze boden hun excuses aan en het zou worden opgelost. Nu geeft de verzekering van Simon Loos (TVM verzekeringen) aan dat de chauffeur niks heeft gemerkt én dat er geen schade is aan de vrachtwagen. Ze willen de getuige spreken anders is er geen bewijs dat ze schuldig zijn”, aldus Huijgen. Wie getuige is geweest? Of weet wie getuige was? Die kan per e-mail contact opnemen: [email protected]

Update
Inmiddels heeft de door de familie gezochte getuige zich maandagavond gemeld, kort na plaatsing van dit artikel.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld