Wie veroorzaakte schade aan auto aan Weresteijn?

SLIEDRECHT – Op  de parkeerplaats aan de Weresteijn (ter hoogte van Prickwaert 21) is woensdag 13 september 2023 een auto beschadigd door een ander voertuig. De eigenaar zoekt de veroorzaker voor de schadeafhandeling. Er is geen briefje achter de ruitenwisser gedaan.

Het bijrijdersportier is geraakt. Daarin zit een deuk en kras(sen). 

Het incident moet woensdag tussen 19.15 – 20.15 uur zijn gebeurd. De beschadigde auto is een geparkeerde zwarte VW Up. Vermoedelijk heeft een witte auto / bus bij het in- en uitdraaien van de naastgelegen parkeerplek de VW Up geraakt, die daardoor schade opliep. 

Oproep
Wie veroorzaakte de schade? Wie was getuige? Wie heeft iets op camera staan? Alle informatie is welkom. De gedupeerde handelt het graag op ‘een volwassen manier’ af en vraagt om contact op te nemen. Doe dat per e-mail: janenarianne@hetnet.nl

2 gedachten over “Wie veroorzaakte schade aan auto aan Weresteijn?”

  1. Rond kerst afgelopen jaar hebben wij ook schade gehad door iemand die met zijn/haar rode auto tegen onze auto heeft aangezeten. Er zat rode lak op onze auto. Ook geen briefje achtergelaten. Is na 21u gebeurd door iemand die de wijk in reed. Later ook een rode auto van een buur met lakschade gezien in de wijk. In die schade zat zilvergrijze lak.
    Van je buren moet je het hebben. Een ongelukje kan gebeuren. Dat is vervelend, maar niet het einde van de wereld. Nu draaiden we zelf op voor de kosten, enkele honderden euro’s, een lelijke hap uit ons kerstbudget.
    Een briefje is toch een kleine moeite en zo zaken netjes met de verzekering te regelen. Is voor degene met schade wel een groot plezier.

  2. Wij wonen in de Weresteijn en gisteren op onze auto op precies dezelfde deur een zelfde schade. Zouden er nog meer mensen zijn?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld