Wethouder Visser reikt prijzen uit bij turnevenement

SLIEDRECHT – Wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) van Sport heeft zondag 21 januari 2018 kort na het middaguren een aantal medailles uitgereikt bij het Dames Turnen in sporthal De Stoep. Voor het eerst sinds de Turninterland op 25 en 26 november 1990 vindt een dergelijke wedstrijd (zaterdag en zondag) plaats.

Wethouder Hanny Visser-Schlieker feliciteert de winnaars en hangt de medailles om. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De organisatie is in handen van Omnisportvereniging Synergos en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU).

Resultaten
De uitslag voor Synergos was als volgt: instap N2 Noa Teeuw 18e, Chloé  Lewaherilla 24e en Lin van Kooten 26e. In hun eerste jaar 2e divisie Nienke van de Giessen (jeugd 2) en werd 14de in de meerkamp en was 3de op vloer 12e . Bij de junioren behaalde Anique Bakker de 6e plaats, zij was 1e op brug. Mandy Koppelaar werd 7e en was 1e op sprong. Wan-Ting Elkhuizen werd 11de. Danée Verbaan werd 12de met een 3de plaats op vloer bij de senioren. De doorstroming naar de 1/4 finale is nog niet bekend.