Wethouder praat met bewoners Stationsweg over ontsluiting

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht is bezig met veldonderzoek als het gaat om ontsluiting. Donderdagmiddag 11 januari 2018 bracht wethouder Aldrik Dijkstra (SGP-ChristenUnie) van Wonen en Verkeer een bezoek aan de Stationsweg.

Aan de Stationsweg ging wethouder Aldrik Dijkstra samen met ambtenaren in gesprek met bewoners. Hier is bewoner Mirjam Lankreijer in gesprek met de wethouder. (Foto gemeente Sliedrecht)

Met bewoners was een afspraak vanuit de gemeente gemaakt. De wethouder wilde persoonlijk horen hoe bewoners van de Stationsweg aankijken tegen ontsluiting en het verkeer. Dijkstra peilde hun beleving.

4 gedachten over “Wethouder praat met bewoners Stationsweg over ontsluiting

  1. Waarschijnlijk heeft hij zijn handen in zijn zakken omdat hij gaat verhuizen? Of wordt hem nog steeds ontheffing verleend? Komt hier praten over doorstroming terwijl hij tegelijkertijd de doorvoer zelf verstopt. Misschien komen er binnenkort nog een aantal plantenbakken op de Stationsweg te staan, afkomstig uit Benthuizen?

  2. Iets wat mij zomaar opvalt op de foto: beste wethouder, haal je handen uit de zakken, staat zo ongeïnteresseerd, terwijl je dat volgens mij niet bent …

  3. Alweer die Dijkstra. Hij heeft nu de Stationsweg gevonden. Bewoners pas op voor verrassingen!
    Gaat Mw. Lankreijer overigens niet verhuizen? Waarom dan met haar in gesprek in plaats van met andere bewoners/belanghebbenden op de Stationsweg, die er blijven wonen?

  4. Ben benieuwd naar de uitkomst. Wordt die nog ergens openbaar gemaakt? En waarom eigenlijk alleen die bewoners?

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld