Wethouder opent nieuwbouw Johannes Calvijnschool

SLIEDRECHT – Wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) heeft vrijdagmorgen 7 juni 2019 de nieuwbouw van basisschool Johannes Calvijn aan de Scheldelaan geopend. Het gaat om twee speellokalen, waarvan er één multifunctioneel kan worden ingezet. De werkruimtes zijn fris en ruim. Het is er prettig vertoeven. 

Wethouder Visser verricht de opening van de nieuwbouw. Kinderen uit groep 6 hebben het bedankwoord namens school aan de hand van een kernwoord uitgesproken. De wethouder maakte daarna een mooie zin: ‘Welkom in onze nieuwe lokalen en werkruimtes!” (Foto Johannes Calvijnschool)

Leerlingen van groep 8 serveerden koffie en een petitfour bij aankomst voor alle gasten. Bij de opening waren uitnodigingen verstuurd naar bewoners in de buurt van de school, aannemer De Vries en Verburg uit Stolwijk, bestuur, collega-scholen uit Sliedrecht en aan Merwemanagementadvies, die project management en Holland Bouw Advies uitvoerig begeleiden. Aanwezig waren ook de twee groepen, die aan de nieuwbouw grenzen en de groepen 2.
 
Samenwerking
Voor de achterburen waren er bloemen vanwege de geleden geluids- en verkeersoverlast. Dat alles is in goede harmonie gegaan. Tijdens de rondleiding was er een groep aan het gymmen en een groep was prachtige vogelhuisjes aan het maken. Na de rondleiding was er tijd om elkaar te ontmoeten en te spreken. Daar is ook zeker gebruik van gemaakt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld