Wessels gaat aan kop in schaakcompetitie

SLIEDRECHT – Na de tweede ronde van de nieuwe competitie bij de senioren van Schaakvereniging Sliedrecht gaat routinier Kees Wessels verrassend aan kop. De pensionado van Boskalis liet in aanvallende stijl Hans Klein weinig kans dan door de vlag te gaan.

Door zijn tweede zege op rij gaat Kees Wessels enigszins verrassend aan kop en lijkt de eenmalig clubkampioen zelfs op zijn leeftijd nog stoute plannen te hebben richting het kampioenschap. (Foto Schaakvereniging Sliedrecht)

Opvallend is de derde plaats van jeugdtalent Louis Liu, die ook zijn tweede zege op rij boekte. Dit keer was Mike Boom zijn slachtoffer. En Liu is niet de enige verrassing van spelers met twee winstpartijen. Ook Jaap Euser, Maarten Hartkoren en Stefan van der Waal staan op die score en dat mag zeker verrassend worden genoemd.

Op jacht
Yaro van Beest wist op overtuigende wijze te winnen van Henk Prins, terwijl Peter van den Bergh bovenaan een uitstekende partij speelde tegen Adrian Mensing en op jacht is naar zijn achtste clubkampioenschap. Met maar liefst 22 partijen wordt de competitie steeds populairder en dus ook spannender. Donderdag 23 september 2021 is de derde ronde.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld