Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 1 april 2021. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
  2. Afgesloten Valkweg ter hoogte van sporthal De Valk (t/m vrijdag 9 april 2021). Dit is in verband met de aanleg van warmtenet.
  3. Vervangen openbare verlichting in de volgende straten: Alewijnsweer, Ambachtsweer, Beversweer, Blijenburghsweer, Dorlandsweer, Gildesweer, Groenenweer, Landskroonweer, Leenweer, Molshoefweer, Prinsenweer, Reinenweer, Schoutsweer en Smalweer.
  4. Tijdelijke afsluiting Hondenuitrengebied Tolsteeg (tot begin mei 2021): in verband met werkzaamheden ihkv vergroten biodiversiteit groengebied Prickwaert/Reinenweer. Gedurende de tijdelijk afsluiting kunnen honden uitgelaten worden in het hondenlosloopgebied-west, dit is het park- en groengebied vanaf Reinenweer 47 tot aan de Tolsteeg of de overige hondenuitrengebieden en het hondenlosloopgebied-oost in Sliedrecht.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:
● sloten schonen
● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● openbare verlichting vervangen
● bomen planten in Sliedrecht-West

Plaats een reactie

*=Verplicht veld