Japans restaurant Oishi Fusion

Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdag 12 juni 2019. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaartje gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Lelystraat ter hoogte van nr 49 (Dieseko): afgesloten t/m woensdag 12 juni vanwege werk aan het riool.
  2. Molendijk: afgesloten tussen de Geulstraat en L. van der Wielstraat van 17 t/m 21 juni vanwege het aanleggen van nieuwe leidingen (gas, water en elektra). Daarna nog diverse afsluitingen t/m 12 juli 2019.
  3. Ouverture (het westelijk deel): verkeershinder voor gemotoriseerd verkeer door aanleg kabels voor de nieuwe woningen t/m vrijdag 21 juni op werkdagen van 09.00 t/m 15.30 uur.
  4. Thorbeckelaan kruising met Simon Stevinstraat en De Savornin Lohmanlaan: afgesloten voor doorgaand verkeer vanwege aanleg rotonde t/m half augustus 2019. 
  5. Dr. de Visserstraat: beperkt bereikbaar vanwege aanleg warmtenet tot 14 juni 2019. 
  6. Dr. Kuyperstraat beperkt bereikbaar vanwege aanleg warmtenet van 17 juni tot en met 12 juli 2019.
  7. Talmastraat: t/m 29 juni aanleg warmtenet, doorgaand verkeer blijft mogelijk.
  8. Weresteijn-Noord: beperkt bereikbaar vanwege het ophogen van de binnenpaden t/m augustus 2019.

Merwestraat
In verband met festiviteiten tijdens het Baggerfestival is de Havenstraat, Dr. Langeveldplein, Kerkstraat en een deel Merwestraat afgesloten voor al het verkeer. Vanaf de rotonde Stationsweg-Rembrandtlaan blijft éénrichtingsverkeer mogelijk naar de Kerkbuurt, Kerkstraat en Wilhelminastraat. Voor hulpdiensten is het mogelijk om via de Oranjestraat, richting Wilhelminastraat of Kerkstraat te rijden of omgekeerd. Deze afsluitingen gelden van vrijdag 28 juni 13.00 uur t/m zondag 30 juni 02.00 uur.

Andere werkzaamheden
Overige werkzaamheden op verschillende plaatsen: eikenprocessie rups bestrijden, grasmaaien, heesters en hagen knippen en scheren, overhangend groen snoeien, machinaal onkruid bestrijden op verharding, bomen controleren op veiligheid en gezondheid, schoffelen en wieden, vegen en veegwagen, water geven nieuwe aanplant en zwerfvuil verwijderen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld