Oishi Fusion

Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 7 januari 2021.

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

 1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
 2. Afsluiting deels van hoofdrijbaan Horst (t/m vrijdag 12 februari 2021): Doorgaand verkeer naar flat Valkhof blijft mogelijk via tijdelijke brug. De afsluiting houdt verband met rioleringswerkzaamheden en aanleg warmtenet.
 3. Afgesloten Valkweg oostelijk deel met hoek noordelijk deel Vogelzang afgesloten (t/m vrijdag 12 februari 2021). Dit is in verband met de aanleg van warmtenet.
 4. Afsluiting Kroonstraat (t/m vrijdag 26 februari 2021): Er vinden herstratingswerkzaamheden plaats.
 5. Afgesloten kruising Wilhelminastraat met Kerkstraat (woensdag 6 januari en donderdag 7 januari 2021). Er wordt een gasleiding aangelegd.
 6. Afgesloten Kerkstraat westzijde (vanaf vrijdag 8 januari t/m vrijdag 15 januari 2021): Dat is vanwege de aanleg van een gasleiding.
 7. Ingesteld als éénrichtingsverkeer Kerkbuurt-westzijde vanaf de Grote Kerk naar de A.W. de Landgraafstraat (van woensdag 13 januari t/m vrijdag 29 januari 2021) voor de aanleg van een gasleiding. 

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:
● sloten schonen
● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● openbare verlichting vervangen
● bomen planten in Sliedrecht-West

2 gedachten over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

 1. De werkzaamheden zijn weer lekker op elkaar afgestemd..
  Ik begrijp dat het niet altijd lukt om dergelijke werkzaamheden op elkaar af te stemmen, maar tot nu toe wordt vrijwel elke nieuwe bestrating na oplevering, vrij snel (meestal binnen enkele weken tot 6 maanden) weer opengegooid in Sliedrecht.
  Lijkt mij dat er wel ergens een lijstje te vinden is, met welk project(en) in welke periode moeten gebeuren. Er wordt echt niet 1 week van te voren bedacht, dat er volgende week op een bepaalde plaats de (gas) leidingen vervangen worden. Dus gemeente Sliedrecht, mogelijk beter plannen en volgende keer eerst gasleiding vervangen en daarna opnieuw bestraten…!?

 2. Het is me toch een partij werk overal, dat valt nog enigszins te relativeren, maar dan te beseffen dat de boel wéér open moet op korte termijn, is best wel van de zotte eigenlijk.

  Doe maar een “patatje moeilijk” a.u.b voor de overlast.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld