Japans restaurant Oishi Fusion

Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT -De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 26 maart 2020. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Wilgenhof ( t/m vrijdag 27 maart 2020): Aanleg schoonwaterriool en herstraten/ophogen van de wijk. 

  2. Dr. Schaepmanstraat (afgesloten t/m vrijdag 26 juni 2020): De werkzaamheden hebben te maken met riolering en de aanleg van het warmtenet. 

  3. Middenveer t.h.v. ingang uitvoer van herstraatwerkzaamheden. 

  4. Baanhoek 61 t/m 106 (afgesloten van maandag 2 t/m vrijdag 12 juni 2020): Aanleggen van nieuwe leidingen (gas, water, elektra)

  5. Molendijk 62/83 t/m 134/123 (t/m maandag 30 maart 2020): De werkzaamheden gebeuren in drie delen. Het gaat hier om reconstructiewerkzaamheden. 

  6. Deel Zwaluwstraat en Tuinfluiterstraat (afgesloten t/m woensdag 1 april 2020): De afsluiting heeft te maken met de aanleg van het warmtenet

  7. Vogelbuurt Noord (in fases van maandag 30 maart t/m december 2020): Het gaat hier om het vervangen van de riolering.

Opknappen sport- en speelplaatsen t/m vrijdag 24 april 2020:
Het gaat hier om het opknappen van dertien speelplekken. Oude toestellen worden inclusief valondergrond vervangen door nieuwe. De nieuwe toestellen zijn ontleend aan de keuze van favoriete ontwerpen.

Wat gebeurt er op diverse plaatsen?
Inspectie en onderhoud speel- en sportplaatsen, openbare verlichting vervangen, sloten schoonmaken, heesters en hagen knippen en scheren, bomen controleren op veiligheid en gezondheid, bomen opkronen, vegen met veegwagen en zwerfvuil verwijderen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld