Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 17 oktober 2019.

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Middenveer 52 t/m 39, Veerstoep en Erasmusplaats. De afsluiting gebeurt in vijf fases in de periode t/m vrijdag 8 november 2019.

  2. Molendijk 168 t/m 204 en 149 t/m 179 afgesloten voor al het doorgaand verkeer. De afsluiting gebeurt in twee fases in de periode t/m donderdag 31 oktober 2019.

  3. Kruising Ouverture en Parallelweg. In de periode van maandag 21 t/m  woensdag 23 oktober 2019 vinden er wegwerkzaamheden plaats. Overdag geldt een gedeeltelijke afsluiting in de nacht is deze volledig.

  4. Bonkelaarplein parkeerterrein. De afsluiting van het parkeerterrein aan het Bonkelaarplein gebeurt in twee fasen gedurende de periode t/m vrijdag 20 december 2019.

  5. Talmastraat en Schaperstraat. In verband met werkzaamheden aan het riolerings en warmtenet vinden een viertal afsluitingen verdeeld over vier fases plaats. De afsluitingen gelden t/m maandag 25 november.

Onkruidbestrijding op verharding
Momenteel zijn de medewerkers van de buitendienst hard bezig met het verwijderen van onkruid op de verharding. Ze halen het onkruid weg door dit te borstelen. Ze zijn in de Craijensteijn begonnen en werken van hier naar het oosten toe. De werkzaamheden kunnen leiden tot enige overlast, daarvoor vraagt de gemeente jouw begrip.

Andere werkzaamheden
Overige werkzaamheden, op diverse plaatsen: openbare verlichting vervangen, gras maaien, sloten schoon, heesters en hagen knippen en scheren, machinaal onkruid bestrijden op verharding, bomen controleren op veiligheid en gezondheid, bomen opkronen, schoffelen en wieden, vegen met veegwagen en zwerfvuil verwijderen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld