Japans restaurant Oishi Fusion

Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 10 oktober 2019.

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Middenveer 29 t/m 47 en 24 t/m 70: De afsluiting gebeurt in zes fases in de periode t/m vrijdag 8 november 2019.
  2. Molendijk 168 t/m 204 en 149 t/m 179 afgesloten voor al het doorgaand verkeer: De afsluiting gebeurt in twee fases in de periode t/m donderdag 31 oktober 2019.

  3. Bonkelaarplein parkeerterrein: De afsluiting van het parkeerterrein aan het Bonkelaarplein gebeurt in twee fasen gedurende de periode t/m vrijdag 20 december 2019.

  4. Talma- en Schaperstraat: De afsluiting in deze twee woonstraten gebeurt in drie fasen van dinsdag 1 oktober t/m vrijdag 8 november 2019. Rioleringswerkzaamheden Talmastraat: Maandag 7 oktober 2019 begint Kuipers Infra met rioleringswerkzaamheden in de Talmastraat. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 1 november 2019. Tijdens de werkzaamheden is een omleiding actief. De hoofdriolering en de huisaansluiting worden vervangen in de Talmastraat. Het gaat om het deel van de Talmastraat vanaf de Dr. de Visserstraat tot de Schaperstraat.

Onkruidbestrijding op verharding
Momenteel zijn de medewerkers van de buitendienst hard bezig met het verwijderen van onkruid op de verharding. Ze halen het onkruid weg door dit te borstelen. Ze zijn in de Craijensteijn begonnen en werken van hier naar het oosten toe. De werkzaamheden kunnen leiden tot enige overlast, daarvoor vraagt de gemeente jouw begrip.

Andere werkzaamheden
Overige werkzaamheden, op diverse plaatsen: openbare verlichting vervangen, bomen opkronen, gras maaien, sloten schoon, heesters en hagen knippen en scheren, machinaal onkruid bestrijden op verharding, bomen controleren op veiligheid en gezondheid, bomen opkronen, schoffelen en wieden, vegen met veegwagen, water geven nieuwe beplanting en zwerfvuil verwijderen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld