Nog week de tijd om gelabelde fiets weg te halen

SLIEDRECHT – De fietsen die vorige maand zijn gelabeld kunnen nog tot vrijdag 18 oktober 2019 worden weggehaald. Anders verwijdert de gemeente deze. Dat maakt de gemeente Sliedrecht donderdag 10 oktober 2019 bekend.  

Na vrijdag 18 oktober 2019 worden de fietsen verwijderd van de openbare weg en dertien weken opgeslagen bij het Milieupark Sliedrecht. Na 17 januari 2020 worden de ‘wrakken’ vernietigd.

Het gaat om 19 fietsen bij station aan het Stationsplein, 4 fietsen bij station Baanhoek, 16 fietsen bij de Valkhof, 7 fietsen bij de Havik, 5 fietsen bij de Nachtegaal flat, 3 fietsen bij de Sperwerstraat, 1 fiets bij de Reigerlaan, 3 fietsen bij het Burgemeester Winklerplein, 3 fietsen bij de Kamerlingh Onneslaan, 1 fiets bij de Nicolaas Beetsstraat, 1 fiets bij de Professor Snelliusweg, 1 fiets bij de Professor Zeemanweg, 3 fietsen bij De Wiel en 12 fietsen op de Rembrandtlaan. Hiervan is de rechtmatige eigenaar niet bekend. 

3 gedachten over “Nog week de tijd om gelabelde fiets weg te halen”

  1. Als het goed is heeft tegenwoordig toch elke fiets een postcode. Wat is er nu meer werk, met de postcode de eigenaar achterhalen of de fiets eerst labelen,dan nog eens gaan kijken en eventueel ophalen.
    En dan is het nog niet afgelopen,13 weken opslaan en zijn ze dan nog niet opgehaald dan worden ze vernietigd.

  2. Het gebeurt regelmatig dat er fietsen moeten worden “opgeruimd” die kennelijk ongebruikt ergens zijn achtergebleven. Worden er nooit eens pogingen gedaan na te zoeken, het WAAROM?? Kunnen fietsen zijn die eerder verdwenen zijn doordat “iemand” die ongevraagd heeft “geleend”, maar waarvan de eigenaar gedacht heeft “laat maar”. En anders, andere redenen waarom iemand die nooit meer ophaalt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld