Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden, aan en op de openbare weg, om inwoners te informeren. Onderstaande bericht de gemeente donderdag 7 september 2023. 

Op deze kaart staat de afsluiting aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen? 

  1. Afsluiting Parallelweg tussen Brunningsstraat en Calandstraat van vrijdag 8 september 2023, 21.00 uur t/m zaterdag 9 september 2023, 06.00 uur in verband met de aanleg van een schoonwaterriool. De omleiding gaat via de Lelystraat.
  2. Afsluiting Menuet ter hoogte van nummers 50 t/m 56, t/m vrijdag 8 september 2023 in verband met aanleg kruising richting nieuwbouwwoningen.
  3. Werkzaamheden aan ’t Achterom t/m woensdag 15 november 2023 in verband met het vernieuwen en de herinrichting van fietspad en parkeervakken. Er blijft beperkt verkeer mogelijk.
  4. Werkzaamheden Geulstraat t/m vrijdag 8 september 2023 in verband met aanleg parkeervakken aan de westzijde. 
  5. Asluiting van de westelijke verbindingdweg bij het Burgemeester Winklerplein, wekelijks op woensdag vanwege weekmarkt.

Delta Netwerk
De aannemer van het bedrijf Delta Netwerk is begonnen met de aanleg van glasvezel door geheel het dorp. Vooraf aan de werkzaamheden worden bewoners via een folder geïnformeerd over de werkzaamheden wanneer deze in de straat plaatsvinden. Wanneer Delta Netwerk klaar is, bericht de gemeente Sliedrecht niet. Voor informatie en / of vragen mag je bellen met Circet, tel. 088-1818191 of een e-mail sturen naar: deltafibernetwerk@circet.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld