Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden, aan en op de openbare weg, om inwoners te informeren. Onderstaande bericht de gemeente woensdag 24 mei 2023. 

Op deze kaart staan de werkzaamheden / afsluitingen aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein / deel Simon Stevinstraat (iedere week op woensdag) in verband met weekmarkt.
  2. Afsluiting van de kruising Craijensteijn / Prinsenweer/Benedenveer voor al het gemotoriseerde verkeer dinsdag 6 juni 2023 van 07.00 – 16.00 uur i.v.m. asfalteren nieuwe toplaag.
  3. Op geheel Nijverwaard-West, vanaf de Brunningsstraat, vindt er onderzoek plaats aan de riolering. Dat is van woensdag 31 mei t/m dinsdag 20 juni 2023. Tijdens dit onderzoek wordt er door middel van geluid, rook en kleurstof gekeken op welk rioolstelsel de lozingstoestellen (toilet etc.), de daken en de terreinen op aangesloten zitten.
    Let op! Wanneer u tijdens de genoemde periode rook ziet, kan dit te maken het met de onderzoekswerkzaamheden. Dit betekent dat er niet altijd sprake is van brand. Wij vragen u alert te zijn en niet meteen het noodnummer te bellen.

Delta Netwerk
De aannemer van het bedrijf Delta Netwerk is begonnen met de aanleg van glasvezel door geheel het dorp. Vooraf aan de werkzaamheden worden bewoners via een folder geïnformeerd over de werkzaamheden wanneer deze in de straat plaatsvinden. De verwachting is dat Delta Netwerk medio juli 2023 klaar is. Voor informatie en / of vragen mag je bellen met Circet, tel. 088-1818191 of een e-mail sturen naar: deltafibernetwerk@circet.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld