Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg om inwoners tijdig te informeren. De gemeente bericht onderstaande informatie donderdag 19 januari 2023.

Op deze kaart staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein / deel Simon Stevinstraat (iedere week op woensdag) in verband met weekmarkt. 
  2. Verkeershinder Deltalaan en afsluiting met kruising Zuiderzeestraat t/m vrijdag 31 maart 2023. In verband met aanleg warmtenet. Verkeer Deltalaan wordt via de noordbaan dubbelzijdig omgeleid. Zuiderzeestraat is bereikbaar via Bonkelaarplein. Het is wel mogelijk om vanuit de Zuiderzeestraat rechtsaf via de ventweg naar de Stationsweg te rijden. 
  3. Afsluiting straten in Professorenbuurt in verband met aanleg warmtenet. Het gaat om de Ant. v. Leeuwenhoekstraat-noord, Prof. van ’t Hoffstraat en Prof. Lorentzlaan t.h.v. nr. 24 t/m 70 t/m vrijdag 31 maart 2023. 

1 gedachte over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

  1. Ook in het nieuwe jaar klopt de lijst weer niet, er is ook verkeers hinder in de Karekietstraat, Vinkenstraat, parkeerterrein achter de vijfhoog flat ect. Er worden gleuven gegraven maar de omwonende weten niet waarvoor.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld