Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg om inwoners tijdig te informeren. De gemeente bericht onderstaande informatie donderdag 17 november 2022.

Op deze kaart staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein / deel Simon Stevinstraat (iedere week op woensdag) in verband met weekmarkt. 
  2. Afsluiting Thorbeckelaan tussen de rotonde Stationsweg en de rotonde Simon Stevinstraat/De Savornin Lohmanlaan afgesloten voor al het verkeer t/m vrijdag 9 december 2022 in verband met de aanleg van warmtenet.
  3. Verkeershinder Deltalaan en afsluiting met kruising Zuiderzeestraat t/m donderdag 22 december 2022 in verband met aanleg warmtenet. Het verkeer Deltalaan wordt via de noordbaan dubbelzijdig omgeleid. Zuiderzeestraat is bereikbaar via het Bonkelaarplein.
  4. Afsluiting straten in Professorenbuurt in verband met aanleg warmtenet. Het gaat om de Prof. Kam. Onneslaan-noord, Chr. Huygenstraat en de Ant. v. Leeuwenhoekstraat t/m vrijdag 23 december 2022.
  5. Verkeershinder Deltalaan t.h.vPrickwaert en Weresteijn verkeer. Het kan om en om passeren d.m.v. verkeerslichten t/m vrijdag 9 december 2022 in verband met de aanleg van warmtenet.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:

● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen en bomen snoeien
● onkruidbestrijding in Sliedrecht-West
● maaiwerkzaamheden

3 gedachten over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

  1. Het begint ook al een beetje vanzelfsprekend te worden, al de opbrekingen in “bouwput” Sliedrecht. Omrijden en nog eens omrijden..het is ook niet dat de brandstof niks kost.

  2. Het overzicht is weer niet compleet, vrijdag 18 november wordt de Merelstraat afgesloten waar hij uitkomt op de rembrandtlaan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld