Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdag 3 november 2021. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
  2. Afsluiting middelste deel Grevelingenlaan en Krammerstraat in drie fases voor al het verkeer vrijdag 24 december 2021 in verband met herstraatwerkzaamheden.
  3. Afsluiting kruising Rivierdijk / P.C. Hooftlaan / Oosterbrugstraat voor al het verkeer t/m vrijdag 5 november 2021 in verband met asfalteringswerkzaamheden.
  4. Afsluiting kruising P.A de Genestetstraat / P.C. Hooftlaan en noordelijk deel P.C. Hooftlaan in twee fases voor al het verkeer van dinsdag 9 november t/m vrijdag 24 december 2021 in verband met herstraatwerkzaamheden.
  5. Afsluiting Vogelbuurt-Zuid diverse straten t/m donderdag 23 december 2021 in verband met vervanging riolering. Het betreft de straten Reigerlaan, Roerdomstraat, Nachtegaallaan, Meerkoetstraat en Kievitlaan die in fases worden afgesloten.
  6. Afsluiting fietspad t.h.v. Rivierdijk 51 (dijksynagoge) t/m vrijdag 5 november 2021 in verband met asfalteringswerkzaamheden. Fietsers worden via wijk De Grienden omgeleid.
  7. Afsluiting kruising Baanhoek met de Parallelweg (onder de spoorbrug) voor al het verkeer vrijdag 5 november 2021 van 07.00 – 17.00 uur in verband met asfalteringswerkzaamheden. 
  8. Afsluiting (deels) fietspad Thorbeckelaan donderdag 11 november 2021 inverband met asfalteringswerkzaamheden voor herstel delen van het fietspad.
Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:

● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● bomen snoeien
● onkruid bestrijden

Plaats een reactie

*=Verplicht veld