Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdag 2 juni 2021.

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
  2. Werkzaamheden aan kruising Thorbeckelaan-Vogelenzang-Nachtegaallaan (t/m vrijdag 11 juni 2021): In verband met aanleg inrichting Langzaam Rijden Gaat Sneller (LaRgaS) verkeersplein. Kruising blijft alleen bereikbaar van west- naar oostzijde, de andere richting wordt omgeleid. Tankstation blijft bereikbaar.
  3. Afgesloten: Scheldelaan, oostelijk deel Grevelingenlaan en Volkerakstraat (dit is uitgesteld tot na de zomervakantie omdat materialen niet kunnen worden geleverd): Herstratingswerkzaamheden in vijf fases.
  4. In delen zuidelijk deel IJsbaan afgesloten voor al het verkeer (maandag 31 mei 2021 t/m vrijdag 30 juli 2021): In verband met herstraatwerkzaamheden.
  5. Talmastraat in drie delen van noord naar zuid afgesloten voor al het verkeer (t/m vrijdag 23 juli 2021 in verband met verwijderen asfalt en herstraatwerkzaamheden. 
  6. Afsluiting viaduct over de A15, tussen de Rivierdijk en Zwijnskade voor al het verkeer (maandag 7 juni 2021 vanaf 07.00 uur t/m woensdag 9 juni 2021, 17.00 uur): Werkzaamheden in verband met het asfalteren van de rijweg op het viaduct A15, de op- en afritten blijven bereikbaar. Omleiding richting Rotterdam en Hardinxveld-Giessendam over de A15 en dan de eerste afslag nemen en vervolgens omdraaien de A15 op. Fietspad blijft wel toegankelijk. 
  7. Ernstige verkeershinder op Craijensteijn (t/m vrijdag 23 juli 2021): Werkzaamheden in verband met uitbaggeren van de sloot / vijver en het aanbrengen van voorbelasting t.b.v. reconstructie van deze weg. 
  8. Tijdelijke afsluiting hondenuitrengebied Tolsteeg tot mogelijk half juli 2021: In verband met werkzaamheden in het kader van vergroten biodiversiteit groengebied Prickwaert/Reinenweer. Gedurende de tijdelijk afsluiting kunnen honden uitgelaten worden in het Hondenlosloopgebied-West, dit is het park/groengebied vanaf Reinenweer 47 tot aan de Tolsteeg of de overige Hondenuitrengebieden en het Hondenlosloopgebied-Oost in Sliedrecht.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:
● sloten schonen
● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● openbare verlichting vervangen
● bomen planten in Sliedrecht-West

Plaats een reactie

*=Verplicht veld