Provincie Zuid-Holland: ‘Vouchers van € 5.000,– voor sport- en beweegaanbod’

DEN HAAG / SLIEDRECHT – Om het sport- en beweegaanbod in de openbare ruimte, sportlocaties en/of
recreatiegebieden te stimuleren, kunnen onder meer Sliedrechtse organisaties vanaf woensdag 7 juli 2021 vouchers aanvragen van maximaal € 5.000,–. De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice hebben de handen in één geslagen en hebben de voucherregeling beweegvriendelijke leefomgeving in het leven geroepen.

Organisaties met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen. Het belang van sport en bewegen voor de gezondheid is het afgelopen jaar volgens de initiatiefnemers nog duidelijker geworden dan het al was. De focus op sport en recreatief bewegen dichtbij en het liefst vanaf de voordeur is nu extra belangrijk. (Foto via Team Sportservice)

Door de coronacrisis is sporten in verenigingsverband minder mogelijk en bewegen veel mensen (te) weinig. De
voucherregeling is bedoeld om sporten en bewegen in de buitenruimte te stimuleren. Met name gemeenten, (sport)organisaties, sport -en wijkverenigingen en stichtingen met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen.

Aanvraag doen
Vouchers worden uitgereikt met een maximum van € 5.000,– per aanvraag. Per aanvraag is er een maximum van € 2.500,– voor hardware en een maximum van € 2.500,– voor software. Organisaties kunnen vanaf 7 juli 2021 hier online een aanvraag indienen. De termijn sluit zodra er 150 aanvragen binnen zijn, of als dat aantal niet gehaaldc wordt, woensdag 28 juli 2021. Meer informatie over de voucherregeling beweegvriendelijke leefomgeving staat in de hierboven gegeven link. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld