Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdag 28 april 2021. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
  2. Werkzaamheden aan kruising Thorbeckelaan-Vogelenzang-Nachtegaallaan (van woensdag 28 april t/m vrijdag 11 juni 2021): In verband met aanleg inrichting Langzaam Rijden Gaat Sneller (LaRgaS) verkeersplein. Kruising blijft alleen bereikbaar van west- naar oostzijde, de andere richting wordt omgeleid.
  3. Weresteijn en Prickwaert (t/m 30 april 2021): vervangen en aansluiten openbare verlichting.
  4. Schaperstraat (t/m vrijdag 7 mei 2021): opknappen van twee speelplaatsen.
  5. Stationsweg (t.h.v. de RK Kerk, maandag 10 t/m woensdag 12 mei 2021): werkzaamheden aan gasleiding. Het verkeer wordt daar om en om door verkeersbegeleiders om de werkzaamheden heen geleid. 
  6. Tijdelijke afsluiting Hondenuitrengebied Tolsteeg (tot begin mei 2021): in verband met werkzaamheden ihkv vergroten biodiversiteit groengebied Prickwaert / Reinenweer. Gedurende de tijdelijk afsluiting kunnen honden uitgelaten worden in het hondenlosloopgebied-west, dit is het park- en groengebied vanaf Reinenweer 47 tot aan de Tolsteeg of de overige hondenuitrengebieden en het hondenlosloopgebied-oost in Sliedrecht.

Deze ontbreekt opnieuw in het overzicht:
Ernstige hinder op Craijensteijn (t/m vrijdag 25 juni 2021): In verband met het aanbrengen van voorbelasting voor een nieuw aan te leggen weg /  fietspad. Doorgaand verkeerd wordt dringend verzocht via de omleidingsroute te rijden.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:
● sloten schonen
● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● openbare verlichting vervangen
● bomen planten in Sliedrecht-West

1 gedachte over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld