Japans restaurant Oishi Fusion

Werkzaamheden aan Molendijk gaan nieuwe fase in

SLIEDRECHT – De werkzaamheden aan de Molendijk zijn nog niet voorbij. De gemeente Sliedrecht bericht dinsdag 9 juli 2019 dat het werk een nieuwe fase is ingegaan, fase 2.

De werkzaamheden aan de Molendijk. Er worden daar nieuwe leidingen voor gas, water en elektra aangelegd. (Foto gemeente Sliedrecht)

Tijdens fase 2 is het deel tussen de L. v.d. Wielstraat en de Kroonstraat afgesloten. De werkzaamheden duren tot en met donderdag 18 juli 2019.

2 gedachten over “Werkzaamheden aan Molendijk gaan nieuwe fase in”

  1. Vind het helemaal niet vreemd dat er nieuwe leidingen voor gas worden aangelegd. Zou in de toekomst namelijk best eens gebruikt kunnen gaan worden voor waterstof. Dus absoluut zinvol om gasnet aan te pakken nu de boel toch open ligt.

  2. Ik dacht begrepen te hebben dat we allemaal van t gas af moeten… Vreemd dat er nu (nog) nieuwe gasbuizen worden gelegd. De oude konden die paar jaar niet meer mee of is dit nu “met het oog op de werkelijkheid” in Duitsland krijgen mensen een premie van € 750,00 als ze overstappen op aardgas. Vreemd hè? Europese Unie… Nou ja.. Als je nadenkt snap je het wel misschien. T zal zo’n vaart wel niet lopen met van ’t gas af….

Plaats een reactie

*=Verplicht veld