Oishi Fusion
VeiligGoed

Werkgevers Drechtsteden samen in Vredespaleis

DEN HAAG / SLIEDRECHT – Werkgevers Drechtsteden hadden donderdag 10 november 2016 hun Industriedag. Locatie voor het congres was het Vredespaleis in Den Haag. Onder de deelnemers waren verschillende Sliedrechtse ondernemers.

De drie sponsoren v.l.n.r. Wico van Helden (Vitrumnet), Jaap van Oord (Fourtop) en Dave Maasland (Eset) in het Vredespaleis in Den Haag. (Foto Arie van den Herik)

Het congres in het Vredespaleis kon onverkort doorgang vinden maar de security eisen werden nadrukkelijk aangescherpt. Als gevolg van een vredescalamiteit waren er namelijk onverwacht vergaderingen van de gerechtshoven gepland.

Programma
Dat had consequenties voor het congres, want dat betekende dat van iedereen de identiteitskaart werd gecontroleerd. Iedereen ging door een scanner. Gelukkig wisten de Werkgevers Drechtsteden tijdig dat dit stond te gebeuren en ze waren daarom in alle vroegte vertrokken naar Den Haag. Enige consequentie was donderdag wel dat een rondleiding door het Vredespaleis geen doorgang kon vinden in verband met de bezetting en beveiliging voor de vergaderzalen. Het gehele programma bleef verder onverkort gehandhaafd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld