Japans restaurant Oishi Fusion

Welzijnswerk houdt inspiratieavond voor geloofsgemeenschappen

SLIEDRECHT – Gezien de raakvlakken tussen het eigen werk en de inzet van geloofsgemeenschappen en hun initiatieven wil Stichting Welzijnswerk Sliedrecht (SWS) de samenwerking zoeken. SWS organiseert daarom woensdag 9 oktober 2019 een inspiratieavond in kerkelijk centrum De Voorhof, Middeldiepstraat 6, aanvang 19.30 uur.

Voor de avond nodigt SWS geloofsgemeenschappen uit. Het thema is ‘Samen omzien naar elkaar in Sliedrecht’. Het doel van de avond is om de samenwerking te zoeken en te versterken. 

Geloofsgemeenschappen spelen volgens SWS een belangrijke rol in Sliedrecht. Zij zijn actief in wijken, bieden diensten aan of zetten zich in voor het welzijn van inwoners in Sliedrecht. Ook SWS is elke dag van de week bezig met het welzijn van inwoners te vergroten. 

Aanmelden
Wie zich wil aanmelden, kan een e-mail sturen naar: info@welzijnswerksliedrecht.nl onder vermelding van jouw naam, emailadres, geloofsgemeenschap en telefoonnummer. Ook kun  je bellen met tel. 0184 – 420539 om je aan te melden.

3 gedachten over “Welzijnswerk houdt inspiratieavond voor geloofsgemeenschappen”

  1. Samen kerken is vaak nog een brug te ver. Samen werken moet toch kunnen. Ik hoop alleen dat er niet te veel stokpaardjes bereden zullen worden.

  2. Het kan een goed initiatief blijken te zijn.
    Waarom hebben de geloofsgemeenschappen in dit “kerkendorp”, die (veelal buiten beeld) op diaconaal gebied al goed samenwerken, niet zelf het initiatief genomen richting SWS?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld