‘Weekmarkt keert terug naar z’n oorspronkelijke, gezellige indeling’

SLIEDRECHT – De weekmarkt op woensdag op het Burgemeester Winklerplein krijgt vanaf woensdag 10 juli 2024 een andere indeling. “De markt keert terug naar zijn oorspronkelijke, gezellige indeling”, schrijven de marktkooplieden. Met deze veranderingen zal de doorgaande weg, de Simon Stevinstraat, binnenkort weer beschikbaar zijn voor het verkeer.

De markt zal voortaan weer in een mooi vierkant worden ingedeeld, met een binnenring en een buitenring. Dit maakt het voor bezoekers mogelijk om in één ronde de gehele markt te bezoeken. Helaas is de afbeelding te klein aangeleverd aan de redactie.

Hoewel de markt terugkeert naar de oude opzet, zullen sommige kooplieden van plaats veranderen. Dat kan betekenen dat het voor marktbezoekers even zoeken is naar de favoriete kraam. Om dit makkelijker te maken, is een plattegrond gemaakt waarop je kunt zien waar elke standhouder zich in de nieuwe situatie bevindt.

Acties en aanbiedingen
Om de nieuwe indeling te vieren, zijn er de komende tijd verschillende acties en aanbiedingen voor de marktbezoekers. Doe mee met de speciale Tassen Actie en maak deze maand kans op een tas vol boodschappen. De actie weken zijn woensdag 10, 17 en 24 juli 2024.

2 gedachten over “‘Weekmarkt keert terug naar z’n oorspronkelijke, gezellige indeling’”

  1. 🥱🥱 Niets mis mee. Je ziet vanzelf wel wie waar staat als je over de markt loopt. En maar zeuren is het niet over een helicopter die zijn werk doet , dan weer over een marktplaatje. Was de azijn in de aanbieding afgelopen week 🥱🥱

Plaats een reactie

*=Verplicht veld