Visscher Scheepsreparatie genomineerd voor OOM Award als beste opleider

HAZERSWOUDE-DORP / SLIEDRECHT – Visscher Scheepsreparatie aan Industrieweg 51b is genomineerd voor de OOM Award Zuid-Holland 2024. De OOM Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio.

Naast Visscher Scheepsreparatie (zie foto) zijn ook Kenbri uit Numansdorp en landbouwmechanisatie- en staalconstructiebedrijf A. Blijleven uit Pijnacker genomineerd. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van Metaalunie district Zuid-Holland donderdag 26 september 2024.

“Er is weinig leuker dan vakkennis overdragen op jongere generaties”, zegt bedrijfsleider en praktijkopleider Ben Sluimer van Visscher Scheepsreparatie, “Bij de medewerkers die we hier opleiden zie je allereerst groei, daar doe je het natuurlijk voor. Maar daarmee zie je ook dat het enthousiasme voor het vak nog groter wordt. Dat blijft geweldig voor een praktijkopleider: dat je mensen dingen ziet doen die ze eerst niet konden en steeds meer lol in hun vak krijgen.”

Tekst gaat verder onder video.

Vakjury
De nominaties voor de OOM Award worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle voorgedragen bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.

Tekst gaat verder onder foto.

Over de OOM Award
De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Ons gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn ruim 14.000 bedrijven met bijna 160.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig van Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

1 gedachte over “Visscher Scheepsreparatie genomineerd voor OOM Award als beste opleider”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld