Japans restaurant Oishi Fusion

Watertoren B.V. nodigt bewoners uit om actief mee te doen in proces

SLIEDRECHT – Zo’n twintig bewoners, die zich hadden aangemeld om actief mee te willen doen in het proces van de ontwikkeling van het watertorenterrein, zijn maandag 21 oktober 2019 door Watertoren B.V. uitgenodigd voor een startbijeenkomst in de eerste of tweede week van november 2019.

Het watertorenterrein, waarvoor in 2020 een plan wordt ontwikkeld. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Een datum is nog niet bekend. De bijeenkomst is mogelijk op een maandag- of woensdagavond in Sliedrecht. “De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor mensen die zich hebben opgegeven”, bericht procesbegeleider participatie Gelinde Groeneveld van Watertoren B.V. aan kandidaten die zich eerder hebben aangemeld. 

Programma
De avond gaat bestaan uit een kennismaking en het delen van overwegingen om actief te willen bijdragen. Verder wordt informatie uitgewisseld over de stand van zaken, reacties die op de eerste zaterdag van oktober 2019 zijn binnengekomen en de besluitvorming van de gemeenteraad (gepland voor dinsdag 29 oktober 2019 – red.) over de ‘richtinggevende kaders voor de ontwikkeling van het Watertorenterrein’. Ook wordt een participatieplan voorgelegd, besproken hoe een goede samenwerking eruit kan zien (met afspraken en randvoorwaarden) en samen gekeken ‘hoe verder?’.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld