Waterplanten woekeren en worden verwijderd

SLIEDRECHT – Ze noemen het weleens het wateronkruid. De woekerende waterplanten. Na een melding bij de gemeente Sliedrecht is een aantal planten weggehaald. 

Woensdag 9 augustus 2017 is een aantal planten verwijderd. (Foto via Robert J. Noteboom)

De melding van een inwoner werd binnen enkele dagen opgepakt door de gemeente Sliedrecht. “Ik had een melding gedaan via de gemeenteapp en website over het dichtgroeien van de sloot aan de Burgemeester Van Hofwegensingel door waterplanten. Complimenten! Melden heeft dus zeker zin”, zegt inwoner Robert J. Noteboom.

6 gedachten over “Waterplanten woekeren en worden verwijderd

  1. Zeker gemeld, maar ondanks alle beloftes gebeurt er helemaal niks.
    Kijk eens om je heen in Sliedrecht en bedenk dan dat er vast meer mensen zijn die zich storen aan al het onkruid wat door heel de gemeente staat.
    Kijk eens op het Trapezium, het einde van de Deltalaan, het parkeerterrein bij de korfbal aan de Thorbeckelaan, enz. Het is overal een bende.

  2. @BuurtbewonerS ??? Namens wie spreekt u eingelijk. Ik woon in de Hopper en ik kan mij niet herinneren dat ik iemand gevraagd heb, namens mij te spreken. Mij hoort u ook niet klagen over de omgeving van de Hopper…

  3. Beste Robert, kijk dan eens naar de sloten bij de Grienduil, Griendkade, brandgang achter ’t Stort zo naar de vijver langs de Hopper. Alles daar is stilstaand afgesloten water.

Een reactie plaatsen