Warmtenetleidingen passeren ondergronds drukke rotonde

SLIEDRECHT – Het ontgaat niemand. Onder de grond worden flinke leidingen aangebracht. Warmtenetleidingen liggen op grote diepte in de Sliedrechtse bodem. Woensdag 23 november 2022 ging deze onder één van de drukste rotondes door in het Baggerdorp, de rotonde Stationsweg-Thorbeckelaan-Deltalaan. 

Dit is de zijde aan de Thorbeckelaan. Het aanbrengen is een spektakel en op het oog geen eenvoudige klus. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Een voortzetting van een proces dat nog geruime tijd in beslag gaat nemen en op plaatsen hinder geeft.

Foto onder.

Dit is de zijde aan de Deltalaan. De warmtenetleiding werd vice versa van Thorbeckelaan (vanaf begraafplaats) onderdoor de rotonde richting Deltalaan doorgetrokken. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

3 gedachten over “Warmtenetleidingen passeren ondergronds drukke rotonde”

  1. Ik woon in het Rondeel in een ruim appartement, en gebruik netto per maand(….) Gas, Elektra en gebruik netwerk Stedin rond de € 60.00 per maand. In het Kuipershof. Kleinen appartementen betalen ze alleen al aan de HVC, rond de € 80.00 per maand. Dan kom elektra en stedin er nog bij. Hoe bedoel je goedkoper?

    Je wordt gewoon verplicht. Waar is onze vrijheid van keuze in Nederland gebleven. Het is gewoon een kartel vorming tussen HVC – Tablis , en de gemeente Sliedrecht. We worden gewoon geleefd hier in Sliedrecht. Je kan het ook een koppelbeding noemen onder 3 partijen.

  2. Ja, daar zitten we allemaal op te wachten. Het is een flink stuk goedkoper dan wat ik om me heen hoor wat mensen aan gas betalen tegenwoordig.

  3. En daar zitten we allemaal op te wachten die onzin Sliedrecht loopt aan alle kanten vast warmtenet mag en aanbieder niet kiezen het word je gewoon verplicht

Plaats een reactie

*=Verplicht veld