Wandelaars krijgen flesje water mee van Albert Heijn Sliedrecht

SLIEDRECHT – Zo’n 1100 deelnemers zijn dinsdagavond 21 mei 2019 begonnen aan de Sliedrechtse Avondvierdaagse. Start en finishplaats is het ijsbaanterrein aan de Lijsterweg. Voor onderweg kregen de wandelaars deze eerste avond van de vierdaagse een flesje water mee van Albert Heijn Sliedrecht. 

Supermarkt Albert Heijn Sliedrecht deelde de eerste avond van de vierdaagse flesjes water uit. (Foto Brenda Donk / Sliedrecht24)

Albert Heijn stimuleert kinderen samen met JOGG (Jongeren op gezond gewicht) ook onderweg te kiezen voor gezond. De supermarkt deelt daarom tijdens de Avondvierdaagse lekkere en verantwoorde tussendoortjes uit, die bovendien makkelijk mee te nemen zijn voor onderweg. Ook morgen is Albert Heijn weer te vinden op het ijsbaanterrein om aan de deelnemers van de vierdaagse wat uit te delen.

Tekst gaat verder onder tweet.

Meer deelnemers
Het zijn weer meer deelnemers dan voorgaande twee jaar. “Het laat zien dat de avondvierdaagse een evenement is dat echt thuis hoort in Sliedrecht”, zegt Dik Schreuder van de Avondvierdaagse Sliedrecht. Van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei 2019 trekken de deelnemers iedere avond hun wandelschoenen aan en lopen een route door Sliedrecht. Familieleden, kennissen en vrienden zijn op vrijdag, de laatste avond, vanaf 19.00 uur van harte welkom om de wandelaars binnen te halen. Traditioneel gebeurt dat door burgemeester Bram van Hemmen (CDA). De Avondvierdaagse Sliedrecht is niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers onder wie verkeersregelaars.

2 gedachten over “Wandelaars krijgen flesje water mee van Albert Heijn Sliedrecht”

  1. Goeie actie van de AH nu nog gezonder producten goedkoper maken dan junkfood 😉

    Oh en kunnen ouders wat beter op hun kinderen letten? beetje belletje lellen door de straat heen waar ook veel oudere mensen wonen, vind ik niet kunnen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld