Wandelaars Avond4daagse vol goede moed van start

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Met groot enthousiasme zijn dinsdagavond 4 juni 2024 vanaf het IJsbaanterrein aan de Thorbeckelaan zo’n 900 wandelaars van start gegaan voor de eerste dag van de Avond4daagse. De organisatie onder leiding van voorzitter Dik Schreuder belooft er dit jaar weer een feestje van te maken. De wandelaars van de grote(re) afstanden werden tijdens de eerste avond door een flinke regenbui verrast.

Sportschoenen aan, snoep en drinken als proviand voor onderweg mee, en daar gaan honderden wandelaars op pad om de eerste kilometers af te leggen. Het thema van dit jaar is ‘Europa-pa-pa kleurt oranje!’ Iedere deelnemer wordt tijdens de laatste avond in een oranje outfit op het IJsbaanterrein verwacht, niets is te gek! (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

De eerste avond werd geopend met een openingsdans van verschillende groepen van Dansstudio Sliedrecht onder leiding van Kim Pool. Met stampende muziek kwamen de voetjes van de grond. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Vrijdag
Ook dit jaar zijn er weer zo’n 35 vrijwilligers actief als verkeersregelaar, zij zijn onmisbaar. Via e-learning zijn zij opgeleid om alles in goede banen te leiden. De honderden lopers kunnen er komende dagen tegenaan om de serie wandelingen van 3, 5 en 10 km vol te maken. Vrijdag 7 juni 2024 wordt het weer een kleurrijk feestje op het IJsbaanterrein als de slotavond is.  

Plaats een reactie

*=Verplicht veld