Waerthove opent jubileumweek rond 40-jarig bestaan; onthulling beeld in hal

SLIEDRECHT – Verpleeghuis Waerthove aan de Kerkbuurt heeft zondagmorgen 9 juni 2024 de jubileumweek geopend met de wekelijkse zondagsdienst, die ook al veertig jaar wordt gehouden in de grote Biesboschzaal. Deze diensten vinden plaats met medewerking van ca. 35 vrijwilligers uit verschillende kerken, predikanten en organisten.

Bij de entree van Waerthove werd een beeldje onthuld, aangeboden door de Beeldhouwgroep Sliedrecht en getiteld ‘Samen één’. (Foto Jan van der Waal)

Tekst gaat verder onder foto.

In de geheel gevulde zaal stond voorganger Gerard de Haan stil bij de opdracht van Jezus aan Zijn discipelen ‘trek erop uit’. Daaraan is in de afgelopen jaren in Waerthove gestalte gegeven.

Medewerking
De dienst werd muzikaal begeleid door Cor Stoker (orgel) en Martin Klop (piano en cello). Na afloop sprak coördinator Jan van der Waal dankwoorden aan allen die hebben meegewerkt, of dat nog doen, en aan de leiding van Waerthove.

Tekst gaat verder onder foto.

Beeld
Aansluitend bedankte locatiemanager, Heidi Ruis, Hans Dubbeldam jr. (organist) en Gerard de Haan (voorganger) voor hun 40-jarige betrokkenheid bij de diensten en kregen zij als dank hiervoor bloemen en een cadeaubon. Tenslotte werd in de entree van Waerthove een beeldje onthuld, aangeboden door de Beeldhouwgroep Sliedrecht en getiteld ; samen één’. De feestweek zal in de komende dagen worden voortgezet met tal van activiteiten voor bewoners, familieleden, overige belangstellenden en genodigden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld