VvE Platform Alblasserwaard met sprekers in Griendencollege

SLIEDRECHT – In de aula van het Griendencollege aan Prof. Kamerlingh Onneslaan 109 houdt VvE Platform Alblasserwaard maandag 28 november 2022 een ledenavond. Maar ook niet-leden zijn welkom. De aanvang is 19.30 uur; inloop is vanaf 19.15 uur. De toegang is gratis.

Deze foto is gemaakt op een eerdere ledenavond van VvE Platform Alblasserwaard. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Na de opening door Henk Dijkstra en een update door Arie van der Linden over ‘Zon op andermans dak’ is er een presentatie over wet- en regelgeving met toepassing van rookgasafvoerkanalen van cv-ketels voor en na 2026. Jasper Luijten van het bedrijf Ubbink en Johan Hakkers van de Werkendamse Verwarmings Centrale geven uitleg. 

Beleggen en inflatie
Na een korte thee- en koffiepauze volgt een tweede presentatie. Leendert-Jan Visser sr., vermogensbeheerder / directeur bij Comfort Vermogen én vermogensbeheerder Chris van der Woel jr. gaan in op het onderwerp beleggen voor de VvE en de impact van inflatie op de MJOP, een document waarin staat welk onderhoud de komende jaren aan een appartementencomplex moet plaatsvinden. Daarna is er gelegenheid om met elkaar te spreken onder het genot van een drankje en volgt rond 22.00 uur de afsluiting van de avond. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld