Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Vuurwerkverkoop officieel begonnen bij Intratuin Sliedrecht

SLIEDRECHT – Gereserveerd kon er tijdens de voorverkoopdagen. Dat kon online en daar werd goed gebruik van gemaakt. Zaterdagmorgen 28 december 2019 konden deze pakketten worden afgehaald. Tot 21.00 uur kan er zaterdagavond vuurwerk worden gekocht aan de Prisma.

Het beeld van zaterdagmorgen. Wie niet vooraf had besteld, kon dat aan de toonbank doen. Er was een ruime keuze. Het siervuurwerk krijgt steeds vaker de voorkeur boven het knalvuurwerk. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Ook verdwenen aansteeklonten en vuurwerkbrillen in de tassen. Maandag 30 december 2019 (van 08.00 – 21.00 uur) en dinsdag 31 december 2019 (van 08.00 – 17.00 uur) gaat het ophalen en de losse verkoop verder. 

Afsteken
Het vuurwerk afsteken mag dinsdag 31 december 2019, vanaf 18.00 uur, tot woensdag 1 januari 2020, 02.00 uur.

2 gedachten over “Vuurwerkverkoop officieel begonnen bij Intratuin Sliedrecht”

  1. @Anita Hartog

    Dat is denk vooral om de massa drukte te verminderen, kan me wel voorstellen dat het chaos zou zijn als iedereen het op oudejaarsdag haalt. Vandaag zat ik ook al bijna een uur te wachten terwijl ik online vooruit besteld had, door een fout met het scannen ofzo. Moet je nagaan wat een puinhoop dat zou worden als ze het alleen op 1 dag zouden verkopen.

    P.S. Alleen siervuurwerk gekocht sinds ik ook weet wat het is voor de dieren met die harde knallen.

  2. Ik vraag me 1 ding af🤔….. wáárom vuurwerkverkoop niet alleen op OUDEJAARSDAG is…nu hebben ze al 3 dagen om alles op te knallen en óók nog 1 dag om weer nieuw te kopen🙄#ikbenniettegenvuurwerk#
    #ikkomopvoorbangedieren#

Plaats een reactie

*=Verplicht veld