Vrouw zakt door stoep in Merwestraat

SLIEDRECHT – Het komt steeds vaker voor in Sliedrecht dat er verzakkingen zijn in de straat of in een stoep. Dat loopt vaak goed af als mensen er doorheen zakken, maar niet altijd. Zondagmorgen 21 juli 2019 zakte een vrouw door het trottoir in de Merwestraat en raakte daarbij licht gewond.

Dit was het beeld zondagmorgen in de Merwestraat, nabij de kruising met de Middeldiepstraat. De vrouw liep verwondingen op aan beide knieën. 

Het trottoir is op de plaats van de verzakking inmiddels afgezet. De gemeente Sliedrecht zegt vandaag of morgen wel met een uitgebreidere reactie te komen.

5 gedachten over “Vrouw zakt door stoep in Merwestraat”

  1. Dit is al jaren een heel groot probleem in ons dorp, ik heb 7 jaar geleden een enorme valpartij gehad met mijn fiets langs de Deltalaan, de tegels lagen daar ook gewoon los en een bijdehand heeft voor de lol een tegel er uitgehaald, met als gevolg, gebroken neus, scheurtje in de kaak en een gebroken oogkas + heel mijn gezicht vol schaafwonden.
    Ik fiets nu regelmatig over dit fietspad en is gewoon weer slecht.

  2. Het fietspad in de deltalaan ter hoogte richting Anne de Vries ligt al maanden losse tegels vooral om hoog door gegeven aan medewerker van gemeente ter plekke nu anderhalve maand later nog niks aan gedaan vorige week twee keer een fietser zien vallen (sliedrecht groot in doen)?

  3. Toen ik nog in Sliedrecht woonde, heb ik regelmatig zwakke plekken in de bestrating gezien en er werd weinig actie ondernomen vanuit de gemeente om het te herstellen.

  4. Dit is geen vreemd verhaal hoor.
    Bij ons in de buurt gebeurt het ook.
    Zou het een stukje achterstallig onderhoud kunnen zijn?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld