Japans restaurant Oishi Fusion

Vrijwilligersavond bij voetbalvereniging Sliedrecht

SLIEDRECHT – Voetbalvereniging Sliedrecht kent zo’n 200 vrijwilligers. Zij zijn actief op het veld, in de kantine van de club of als medewerker in de bestuurskamer. Voor hen wordt vrijdag 4 maart 2016 de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd met de verkiezing van ‘Vrijwillig(st)er van het jaar’. De avond is van 20.00 – 01.00 uur op sportpark De Lockhorst.

Ben je vrijwilliger dan ben je inmiddels samen met je partner uitgenodigd voor deze gezellige avond met een hapje en een drankje.

Genomineerd
De keeper van het eerste elftal Basjan Munten is deze feestavond disc-jockey. Hij heeft vaker de kantine ‘op z’n kop gezet’ en algemeen wordt verwacht dat het ook nu weer gaat lukken. Gastheer is het bestuur en zij hebben bardienst. Genomineerd voor ‘Vrijwillig(st)er van het jaar’ zijn: Riens van der Leeden, Kock Goedhart, Rob Hasselmeijer, Eric van Genderen, Walter Gort, André de Groot, Anita van Wanrooij, Bert Goedhart, Richard van Gelder en Gijs van der Leeden. Vorig jaar werd Ton den Dunnen gekozen tot vrijwilliger van het jaar. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld