Vrijkaartjes zwembad na mislopen circusvoorstelling

SLIEDRECHT – 6 Kinderen, die het wat minder breed hebben in Sliedrecht, mogen binnenkort een duik nemen bij bronbad De Lockhorst. Het komt in de plaats van het bezoeken van een voorstelling van circus Renaissance.

De kinderen krijgen een aantal vrijkaartjes voor bronbad De Lockhorst. (Foto Optisport)

Dat laatste ging onverwacht en tot teleurstelling van de kinderen niet door, doordat het circus onverwacht de tent afbrak vanwege technische problemen en vroegtijdig Sliedrecht verliet. 

Geld
“Gelukkig heeft circus Renaissance het bedrag terugbetaald die de gulle gevers bestemd hadden voor entreekaartjes voor de voorstelling op 22 augustus. De zure teleurstelling van het onverwachts en zonder enige aankondiging niet door laten gaan van deze voorstelling kan ik niet wegnemen bij de kinderen”, zegt mede-organisator Peter de Borst. “Vandaag hoorde ik nog van een moeder dat hun zoontje erg teleurgesteld was, op wat een mooie afsluiter van zijn vakantie had moeten worden.”

Gulle gevers
In overleg met bronbad De Lockhorst kon een alternatief worden aangeboden. De Borst: “De 6 kids die op zaterdag hun feestje in duigen zagen vallen, krijgen zeer snel een aantal vrijkaartjes voor bronbad De Lockhorst. Dit natuurlijk mogelijk gemaakt door de gulle Sliedrechtse gevers. Een circus kan kinderen blijkbaar gewoon in de “kou” laten staan, gelukkig doen deze Sliedrechtse lieve gevers dat niet. Dat noem ik ‘mooi Sliedrecht’.” 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld