Vrije inloop voor coronavaccinatie in Het Bonkelaarhuis

SLIEDRECHT – Er komt een pop-up locatie voor coronavaccinatie in Het Bonkelaarhuis, Bonkelaarplein 7. Dat maakte burgemeester Jan de Vries (CDA) van Openbare Orde en Veiligheid met corona in portefeuille dinsdagavond 18 januari 2022 bekend, omdat er in Sliedrecht volgens hem een forse achterstaand blijkt in het aantal vaccinaties. 

Volgens burgemeester De Vries zijn opnieuw veel mensen besmet met corona in Sliedrecht. Ook is afgelopen week een inwoner overleden aan corona. (Archieffoto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari 2022 komt er een inloop, dus niet op afspraak, om de eerste, tweede of boosterprik te laten zetten. Dat is tijdens de openingstijden van Het Bonkelaarhuis. Volgens De Vries gebeurt dit gedurende drie weken. 

Reacties
De afgelopen weken zijn veel inwoners door de GGD Zuid-Holland Zuid ontvangen in Dordrecht, Rotterdam of Breda. Een aantal inwoners reed naar Gouda, Nieuwegein of Bergambacht voor een boosterprik. Bij de redactie van Sliedrecht24 leidt dit artikel tot veel boze reacties, nu het prikken dus in de eigen gemeente alsnog kan.

2 gedachten over “Vrije inloop voor coronavaccinatie in Het Bonkelaarhuis”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld