Vrijdagavond in wijk Oude Uitbreiding Winterfair ‘Out of the door’ 2023

SLIEDRECHT – Vrijdag 24 november 2023 van 18.00-21.00 uur staat een deel van de Oude Uitbreiding te Sliedrecht in het teken van gezelligheid, ontmoeting, struinen langs leuke kraampjes en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Deze avond is de Winterfair ‘Out of the door’ 2023. Een gezellige Winterfair ‘vanuit de voordeur’.

Deze foto is gemaakt tijdens een eerdere Winterfair ‘Out of the door’. Er wordt ook vrijdagavond grote drukte verwacht en daarom vraagt de organisatie zoveel als mogelijk lopend of met de fiets naar de wijk te komen. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

In de Oranjestraat, Burg. Drijberplein, Piet Heinstraat, Hugo de Grootstraat, Adr. Volkersingel (achterzijde) en Joh. Kraaijeveldstraat zullen zo’n 65 kraampjes te vinden zijn met woonaccessoires, tweedehands én zelfgemaakte producten, kleding, sieraden en nog veel meer. Daarnaast kunnen er in de Verbindingsstraat (tussen de Hugo de Grootstraat en de Joh. Kraaijeveldstraat) heerlijke oliebollen van Bakkerij Vlot worden gekocht waarvan de opbrengst ten goede komt aan de organisatie.

Lopend of fietsend
Dit jaar is er speciaal voor de jonge bezoekers een ballonkunstenaar die de mooiste balloncreaties weet te maken. Hij zal te vinden zijn in de buurt van de oliebollenkraam. De organisatie vraagt de bezoekers i.v.m. beperkte parkeergelegenheid om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen.

2 gedachten over “Vrijdagavond in wijk Oude Uitbreiding Winterfair ‘Out of the door’ 2023”

  1. Leuk om te zien dat de buurt waar ik opgegroeid ben zo aktief is, had graag langs gekomen maar woon al lange tijd in Ermelo op de Veluwe.

  2. Gezellig!!
    Op deze avond is er ook het kunstproject Engelen in de Grote Kerk.
    Als er Engeltjes gekocht zijn dan zijn er kunstwerken over Engelen met uitleg te bewonderen in de Grote Kerk.
    Dat zou een mooie verbinding met elkaar zijn zeg!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld