VriendenLoterij steunt SKC Merwede/Multiplaat met € 5.000,–

AMSTERDAM / SLIEDRECHT – SKC Merwede/Multiplaat is één van de Clubs van de Week bij de Vriendloterij. De korfbalvereniging krijgt daarom eenmalig een bijdrage van € 5.000,–. SKC Merwede/Multiplaat gebruikt het geld om de club te verduurzamen door onder andere de verlichting te vervangen door energiezuinige ledverlichting.

Rick Landa van SKC Merwede/Multiplaat: “We zijn flink aan het verbouwen en willen graag een duurzaamheidsslag maken door de kantine te voorzien van energiezuinige ledverlichting. We zijn ontzettend blij dat we dit voor de club kunnen doen!”.

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen het genoemde bedrag voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met maandag 30 november 2020 hier aanmelden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld