Sliedrechter Van de Griend mede eigenaar bij Real Krav Maga

SLIEDRECHT – Uitbreiding bij Sliedrechtse krav maga school Real Krav Maga. Ruim anderhalf jaar na het behalen van zijn zwarte band wordt Sliedrechter Ramon van de Griend mede eigenaar en instructeur bij Real Krav Maga. De krav maga school startte in 2019. 

Ramon van de Grien (links) gaat samen met de huidige eigenaar en instructeur Mike Makkelie de Krav Maga lessen geven. Beide instructeurs voldoen aan de hoogste eisen en zijn vakkundig opgeleid door de organisatie RetZef Sport & Protect.​ (Foto Real Krav Maga)

Krav Maga is een vorm van zelfverdediging. De sport komt uit Israël. “Omdat de samenleving steeds harder wordt en agressie en geweld aan de orde van de dag is, is dit het moment om u zelf te leren verdedigen, wordt geen slachtoffer”, stelt Van de Griend.

Start nieuwe groep
De lessen worden gegeven in t’ Crayenest aan de Prickwaert 208. Real Krav Maga is er voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Wil je dat jouw kind(eren) zich leren verdedigen? Ze leren zich op een speelse manier verdedigen tegen agressie en pesterijen. ​Iedereen vanaf 7 jaar is van harte welkom om bij Real Krav Maga te komen trainen. Voor de groep 7 tot en met 11-jarigen wordt er vanaf januari 2021, een nieuwe groep gestart op woensdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur. 

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie, de actuele lesdagen en lestijden kijk je hier online of je neemt contact op per e-mail: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld