Vrienden van Waardeburgh schenken muurschildering aan Overslydrecht

SLIEDRECHT – In de loggia op afdeling Boslaan in verpleeghuis Overslydrecht prijkt een prachtige muurschildering van een bostafereel. De muurschildering is gemaakt door de getalenteerde kunstenares Maria Blokland en is tot stand gekomen dankzij een gulle donatie van de stichting Vrienden van Waardeburgh.

Op de foto van links naar rechts: Mevrouw Dubbeldam (bewoonster van afdeling Boslaan), Gijs Vonk (voorzitter Vrienden van Waardeburgh) en Jan Schenk (lid Vrienden van Waardeburgh). (Foto stichting Waardeburgh)

Namens de Vrienden van Waardeburgh kwamen Gijs Vonk en Jan Schenk dinsdag 16 mei 2023 langs om het resultaat te bewonderen en de muurschildering officieel te overhandigen aan de bewoners van afdeling Boslaan. De loggia is een nu echt een plaats geworden waar bewoners gezellig kunnen zitten en kunnen genieten van het uitzicht op het groen buiten en binnen.

Doel
De stichting Vrienden van Waardeburgh heeft als doel om het leven en welzijn van de bewoners van Waardeburgh zorgcentra nog aangenamer te maken. Dit doet zij door kleinschalige projecten te financieren die niet uit reguliere budgetten kunnen worden betaald. Dankzij donaties kunnen deze wensen vervuld worden. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld