Voorverkoop kaarten Zwem4daagse begonnen

SLIEDRECHT – Zaterdag 18 juni 2022 begon de verkoop van kaarten voor de 52e Sliedrechtse Zwem4daagse, die ook dit jaar wordt georganiseerd door zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF), van maandag 27 juni t/m vrijdag 1 juli 2022. Online krant Sliedrecht24 is mediapartner van DWF.

Vrijdagavond 1 juli 2022 wordt de Zwem4daagse rond 20.00 uur traditioneel afgesloten met het Stuivertje duiken voor de jeugd en worden de jongste en oudste deelnemer in het zonnetje gezet. (Archieffoto Door Water Fit)

“Voor diegenen die de sportieve uitdaging aangegaan zijn om vier dagen lang minimaal 250 meter (tien banen) te zwemmen is er uiteraard een medaille en een plonspakket, samengesteld uit allerlei lekkernijen en goodies van sponsoren”, zegt DWF bestuurslid activiteiten Ingeborg van Neerbos.

Kaarten
Vijf dagen lang kan er gezwommen worden in zowel binnen- als buitenbad, in de ochtenden van 07.00 – 09.00 uur en/of in de avond van 19.00 – 20.30 uur. Tevens zit toegang tot het recreatiebad in de entreeprijs. Kaartjes kosten €10,- voor DWF-leden en €12,- voor niet-DWF-leden en zijn verkrijgbaar bij de balie van Bronbad de Lockhorst, in de verenigingsruimte van DWF “Baan 7” en/of op hier online. Kaarten kunnen ook op de avonden van de Zwem4daagse zelf verkregen worden bij vrijwilligers van DWF in de hal van het zwembad (let op! enkel contant).

Plaats een reactie

*=Verplicht veld