Ruth Jacott laat bewoners Merwebolder en bezoekers genieten op Bolderbraderie

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Het was zweten geblazen tijdens de Bolderbraderie, die zaterdag 18 juni 2022 werd gehouden op het terrein van ASVZ locatie Merwebolder aan de Touwbaan. Ondanks de drukkende hitte wisten velen de weg te vinden naar het event, waar zowel bewoners van verschillende ASVZ-locaties, begeleiders en bezoekers altijd reikhalzend naar uitzien. Ook dit jaar maakten verschillende artiesten er een vrolijke boel van onder wie zangeres Ruth Jacott. Het terrein rond het hoofdgebouw en het restaurant stond vol met kraampjes.

Wat een sfeermaakster is Ruth Jacott! Ze stond niet alleen op het podium te zingen maar mengde zich ook tussen de bewoners, waarmee zij innig contact maakte. Een dansje, een knuffel, een kus, niets was te gek voor haar. Onder andere ‘Onderweg naar morgen’, ‘Leun op mij’ en een swingend nummer van Tina Turner lieten menigeen meezingen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Danny Ebbers – ook een plaatselijke publiekslieveling – ging vooraf aan Jacott en bracht de sfeer al extra naar tropische temperaturen. Elders op het terrein deed de band van United by Music zijn uiterste best om het publiek met pakkende liedjes te vermaken. 

1 gedachte over “Ruth Jacott laat bewoners Merwebolder en bezoekers genieten op Bolderbraderie”

  1. Ruth is een fantastische, warme vrouw met altijd aandacht voor haar fans. Het is altijd een feest om bij een optreden/concert te zijn.Daar kan nog menig artiest een voorbeeld aan nemen!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld