Voorlichtingsavond voor aanstaande ouders in MCH

SLIEDRECHT – Er wordt woensdag 23 mei 2018 een voorlichtingsavond voor aanstaande ouders gehouden in het Medisch Centrum Havenkwartier (MCH), Wilhelminastraat 69a. Tussen 19.30 – 21.45 uur word je bijgepraat. De deur gaat om 19.00 uur open. Deelname is gratis.

De avond is bedoeld om je nòg beter voor te bereiden op de bevalling en het ouderschap. 

Deze voorlichtingsavond is een gezamenlijk initiatief van Balans, Centrum voor gezondheid en beweging, Verloskundigenpraktijk Sliedrecht en Bleskensgraaf en Kraamzorg de Waarden en JGZ Sliedrecht.

Voorbereiding
De informatie wordt gegeven door een verloskundige, bekkenfysiotherapeut, jeugdverpleegkundige, kinderfysiotherapeut, lactatiekundige, diëtist en draagdoekconsulent. Tijdens deze avond komen er verschillende onderwerpen aan bod van bevallen tot het dragen van de baby. Na de informatie over zwangerschap, bevallen, rug en bekken(bodem) en consultatiebureau worden er op de avond workshops aangeboden. Je kan kiezen uit informatie over borstvoeding, babygedrag, draagdoeken en dragers.

Aanmelden en informatie
Wie wil komen, moet zich aanmelden. Dat kan door een e-mail te sturen naar: info@verloskundigen-sliedrecht.nl of te bellen met de Verloskundigenpraktijk Sliedrecht, tel. 0184-490609. Wees er op tijd bij, want er is altijd veel belangstelling. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld