Voor achtste week geen openbare verlichting op deel Thorbeckelaan

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Ondanks meldingen die zijn gedaan telefonisch en met de Fixi-app bij de gemeente Sliedrecht is het probleem met de openbare verlichting op een deel van de Thorbeckelaan na acht weken nog niet opgelost. 

Dinsdagavond maakte de redactie deze foto van het donkere gedeelte op de Thorbeckelaan. Op het gedeelte weg zit ook een aantal ondernemers. Bij één van hen is al een keer ingebroken in de tijd dat de verlichting het niet deed. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De verlichting brandt niet vanaf muziekcafé Candlelight tot op hoek van makelaarsbedrijf Alblasserwaard Makelaars en om de hoek tot en met computerzaak Relies. Bovendien is op die plaats de halve rotonde niet verlicht.

Wethouder
Van der Vlies vraagt zich af wat verantwoordelijke wethouder Ton Spek (CDA) van Openbare Ruimte er aan gaat doen. Ze doet op hem een beroep, want ze heeft er een hard hoofd in dat het probleem snel wordt opgelost, nu het al zolang duurt. Zelfs tweets van Carla van der Vlies op Twitter, waar de inwoonster wekelijk het probleem ook meldt, hebben geen effect. Dinsdagavond stuurde ze er weer één uit.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld