Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Vertrouwenscommissie hoopt dat meer mensen profielwensformulier invullen

SLIEDRECHT – Nog een kleine veertien dagen kunnen inwoners aan de vertrouwenscommissie hun wensprofiel voor een nieuwe burgemeester inleveren door een vragenformulier in te vullen. “Wilt u ook uw mening geven over de nieuwe burgervader of burgermoeder?”, stelt de gemeente Sliedrecht.

De gemeenteraad is begin juli 2020 zijn zoektocht naar een nieuwe burgemeester voor het dorp begonnen. De afgelopen maand gingen raadsleden de straat op om met inwoners daarover in gesprek te gaan en de vragenlijsten te laten invullen. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Digitaal invullen kan nog tot maandag 17 augustus 2020. Je kunt dan hier online een vragenlijst invullen. Het vragenformulier is ook af te halen en in te leveren bij de balie van het gemeentekantoor aan de Industrieweg 11. Je kunt de vragenlijst ook zelf downloaden, printen en inleveren bij de balie van het gemeentekantoor tijdens de openingstijden. Of mail de ingevulde vragenlijst naar: griffie@sliedrecht.nl

2 gedachten over “Vertrouwenscommissie hoopt dat meer mensen profielwensformulier invullen”

  1. Als lid van de raad die uiteindelijk de sollicitatie procedure mede gaat voeren, wil ik benadrukken dat ik de opgehaalde meningen tot nu toe zeer waardevol vind en de zeker zal meewegen en inbrengen in de vragen aan de kandidaten.
    Of de door u gewenste kandidaat gaat solliciteren heb ik niet in de hand.

  2. Ik vraag me net als velen af heeft dit zin?
    Zal men kijken wat de bevolking wil of toch de kandidaat die de juiste antwoorden geeft?
    Of man of vrouw,hetero of homo is moet niks uit maken zolang die het beste met ons voor heeft!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld