Volleybalwedstrijden te zien via Sliedrecht Sport TV

SLIEDRECHT – Woensdagavond 10 januari 2018 staan er twee topwedstrijden op de agenda voor Sliedrecht Sport. Thuis speelt Dames 1 tegen Béziers Angels de return in de CEV Cup. Verderop in Houten speelt Heren 1 de eerste wedstrijd in de halve finale van het Nationale Bekertoernooi tegen SV Land – Taurus.

De wedstrijd Sliedrecht Sport – Béziers woensdagavond. Ben je niet in de gelegenheid om één van de wedstrijden bij te wonen dan is dit geen probleem. Van beide wedstrijden zet Sliedrecht Sport TV een live stream opzetten. (Foto Sliedrecht Sport)

In Houten bevindt zich de volledige opstelling met commentaar van Bas Bisschop en Jorian Hak. Beide wedstrijden kunnen via YouTube worden gevolgd. Pak dus je smartphone, tablet, smart-TV of welk scherm dan ook en volg live de strijd van de blauw-witten dames of heren. Ongeveer 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd worden de livestreams gestart en zullen de commentatoren u op de hoogte brengen van de verrichtingen op de wedstrijdvloer.

Drukke week
Voor Sliedrecht Sport TV is het een drukke week. Zaterdag 13 januari 2017 zullen zij naar Nijmegen afreizen om live verslag te doen van de topper in de Topdivisie: VoCASA Heren 1 – Sliedrecht Sport Heren 1. De nummers 2 en 1 van de leukste divisie van Nederland gaan de strijd aan voor behoud van de huidige positie of voor VoCASA het gat met Sliedrecht Sport te verkleinen. Houdt deze site in de gaten voor meer informatie.

Speelschema:
19.30 uur vanuit sporthal De Basis: Sliedrecht Sport Dames 1 – Béziers Angels (CEV Cup)
20.00 uur vanuit sporthal De Kruisboog: SV Land Taurus – Sliedrecht Sport Heren 1 (1e 1/2 finale Nationale Beker)

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld